A lovasklubról

Szolgáltatásaink

Rendezvények

Lovarda

Áraink

Rólunk írták

Elérhetőségek

Látnivalók és
        érdekességek
        a környéken


Partnerek

A lovakról


A lovasklubról

Ranchunk a Komáromi régióban található, 6 kilométerre Komárom városától. Erdők szomszédságában egy kellemes és csendes helyen terül el, amelynek nyugalmát csupán a lódobogás zavarja meg időnként. A kifutóval ellátott istállókban 23 ló van, és további 5 póni külön helyen. A látogatóinknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt alkalma van a teljes kikapcsolódásra az állatok és kicsinyeik társaságában, és közel kerülni a barátságos és méltóságteljes paripákhoz.

A ranchon elsősorban a western és angol lovaglásra helyezzük a hangsúlyt annak minden kalandjával és bájával. Alkalomat kínálunk tereplovaglásra, de a lovak bértartását és mozgatását is biztosítjuk. Bármikor kedvük támad lovagolni, vagy csupán a természetben feltöltődni, akkor szívesen látjuk Önöket. A nyári időszakban a lovas képzésen kívül számos más rendezvényt is szervezünk a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Sporteseményeket is vendégül látunk, de szívesen fogadunk gyerekcsoportokat vagy iskolai csoportokat, akik a természettel és az állatokkal szeretnének ismerkedni és egy felejthetetlen napot eltölteni a természetben.

A ranchon lehetőség van családi ünnepek és rendhagyó vállalati rendezvények lebonyolítására is, mivel 20-35 főt kényelmesen vendégül tudunk látni. A tábortűz mellett eltöltött percek pedig valószínűleg egy maradandó élményt fognak kínálni, amelyre mindig szívesen emlékezünk.

Agroturizmus
Lehetőség nyílik arra, hogy bekapcsolódjanak a ranch napi életébe, gondoskodjanak az állatokról. A lovak etetésén, tisztításán és felnyergelésén túl, akár traktort is vezethetnek a széna betakarítása során a látogatók. A lehetőség elsősorban gyerekes családoknak nyújt különleges élményt, de a természetbarát felnőtteknek is egy rendkívüli lehetőség.

Lovaglás
Valakinek egy egyedülálló élmény, valakinek egy életre szóló hobbi, aminek az egész élete során hódol. Az ajánlatunk mindenki igényeihez igazodik. Azok, akik bele szeretnének kóstolni ebbe az életbe, azok megtanulhatnak nálunk lovagolni, gondoskodni a lovakról, de akár ki is bérelhetik a helyet egy bulira, vagy lovagolni indulhatnak a természetbe.




 Copyright © M-club.sk 2008, All Rights reserved.
 Webdesign: gART




slovensky magyar english