A lovasklubról

Szolgáltatásaink

Rendezvények

Lovarda

Áraink

Rólunk írták

Elérhetőségek

Látnivalók és
        érdekességek
        a környéken


Partnerek

A lovakról


Szolgáltatásaink

Lovaglás
Lovaglási lehetőségek: kezdőtől a haladóig vállalunk oktatást. A gyerekek egész kicsi kortól lovagolhatnak a pónin. A kezdők először futószáron ismerkednek a lóval és lovaglással, majd önállóan lovagolnak előbb a bekerített lovaglóhelyen vagy a fedett lovardában, később a lovas pályákon, majd terepen is, kísérővel.

Lovas oktatás :

• Futószáron, szabadon, osztályban
• A lovasok tudását felmérve történik, akár nagy akár póni lovon.
• Rendszeres lovaglóknak bérlet is váltható, ami kedvezménnyel jár.
• Az idõpontot mindig elõre egyeztetni kell az oktatóval.
• Ismerkedés a pónival kis gyerekeknek
• Az oktató kézen vezeti a pónit, miközben a kis gyerek a nyeregben ül és így sétálnak. Ez biztonságot nyújt a gyerekeknek az ismerkedés kezdetén.

Futószáras lovaglás
Az oktató egy 4-8m-es futószáron irányítja a lovat. Az oktató középen áll, a ló körülötte mozog.

Önálló lovaglás
A lovas az oktató útmutatásainak megfelelően maga irányítja a lovat. Alkalomszerűen többen lovagolnak együtt egy vezető lovas után.

Terep lovaglás
Gyakorlottabb lovasok a környező vidéket bebarangolhatják lóháton. Rövidebb, vagy több órás lovaglásokra van lehetőség kísérővel. A táj gyönyörű minden évszakban. Hatalmas nyugodt erdők veszik körül az istállót. Kizárólag kísérõvel történik.

Díjlovaglás, díjugratás
Haladó lovasoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a lovassporttal, lehetőségük van az idomítással vagy a díjugratással magasabb szinten is megismerkedni. Szakképzett edző vezeti a lovasklubot.

Csapatépítő tréningek ,gyerekzsúrok:
Különböző cégek csapatépítő és baráti jellegű összejöveteleit tarthatja lovardánkban, lovaglással és étkezéssel egybekötve. Gyermeke születésnapját ,gyerekzsúrját mért tartaná egy gyorsétteremben? Hívja meg barátait egy jó levegőn tartott exkluzív gyerekzsúrra, ahol lovagolhatnak is a gyerekek.

Bértartás
Igényes, magas színvonalú bértartást vállalunk, kiegészítő szolgáltatásokkal. (állatorvosi felügyelet, patkoló kovács, alkalmi vagy rendszeres lovaglás, mozgatás, lovak belovaglása, csikónevelés, stb.)

 Copyright © M-klub.sk 2008, All Rights reserved.
 Webdesign: gART
slovensky magyar english